ITC Consult представи нови партньорства и решения за бизнеса - ERP, CRM и BI системи | ITC Consult

На 1 октомври в София, ITC Consult проведе своето годишно събитие, на което присъстваха десетки партньори, клиенти и гости. Компанията представи ключови новини и акценти, свързани с новите си партньорства и предстоящи проекти.

ITC Consult официално обяви, че е сертифициран SAP Silver Partner, което разширява възможностите на компанията да предоставя водещи технологични решения за управление на бизнеса. ITC Consult ще предлага и внедрява SAP S/4HANA Cloud Public Edition – глобално признато ERP решение, което помага на организациите да оптимизират своите операции чрез интуитивна облачна платформа. SAP S/4HANA осигурява интеграция на ключови бизнес функции в реално време, подобрявайки ефективността, гъвкавостта и бързината на адаптация към променящите се пазарни условия. Тази система е проектирана за компании, които искат да трансформират своите процеси с фокус върху иновации и устойчиво развитие.

Компанията също така обяви, че вече е и сертифициран партньор на Odoo – гъвкава ERP платформа, която е идеално решение за малки и средни компании.  Odoo предлага широк набор от интегрирани приложения, които улесняват управлението на основните бизнес процеси, като продажби, склад, счетоводство и проекти, без необходимост от сложни интеграции.  Решението е адаптивно и мащабируемо, което го прави подходящо за компании, търсещи ефективност и растеж.

Сред новините беше и обявеното ново партньорство със Simobotics за внедряване на МИТО – първият български многоцелеви мобилен робот, което ще предостави на клиентите на ITC Consult нови възможности за автоматизация и ефективност в различни индустрии.

Компанията продължава активната си работа по внедряването на ERP.net, българското ERP решение, както и Microsoft Power BI – световно призната платформа за анализ и визуализация на данни, която помага на бизнесите да превръщат информацията в стратегически предимства.

С повече от 18 години опит, над 120 клиента и над 300 успешно завършени проекта, ITC Consult продължава да работи активно в полза на своите клиенти и партньори, като поставя фокус върху предоставянето на устойчиви и ефективни решения.

Вижте всички снимки от събитието във Фейсбук страницата на ITC Consult>>

Фотограф: Александър Алексов

Социални медии

Itc Блог

Последни Публикации

Вземете Вашето Решение

Имате нужда от консултация? Свържете се с нашите експерти.