ITC Consult се включва в кампанията за подкрепа на бизнеса на ERP.BG

ITC Consult се включва в кампанията за подкрепа на бизнеса на ERP.BG

Като един от основните партньори на ERP.BG, софтуерната компания ITC Consult се включва в кампанията за подкрепа на бизнеса на българския разработчик на ERP системата EnterpriseOne. Всички клиенти, заплащащи абонамент за софтуер за управление на търговските обекти, ще имат възможност да използват продукта безплатно в продължение на един месец.

За да могат да се възползват от подкрепата, засегнатите фирми трябва да заявят това пред екипа на ITC Consult до 30 март 2020 година.

„Извънредната ситуация в страната несъмнено се отразява на бизнеса в България. Екипът ни вярва, че трябва да бъдем обединени в този момент и да окажем своята подкрепа“, коментира Стефан Николов – управляващ съдружник на ITC Consult.

Във връзка с COVID-19 и възникналата ситуация в България, екипът на ITC Consult работи дистанционно за неопределен период от време, без нарушение на нормалния график.

Уговорените срещи ще се провеждат онлайн.

Вярваме, че България може да се справи с тази ситуация. Призоваваме ви да проявите отговорност и дисциплина – към вас и хората около вас.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *