За нас - ERP, CRM и BI системи | ITC Consult

Помагаме на бизнеса

Да расте устойчиво

и бързо

ITC Consult е консултантска компания с над 18-годишен опит в сферата на внедряването, поддръжката и развитието на бизнес софтуер от клас ERP, CRM и BI. Компанията ни се стреми да предлага на българския пазар продукти и услуги, чрез които да помогнем на бизнеса да оптимизира ресурсите за създаване, съхранение, управление и анализ на информацията.

Екипът ни е динамичен

отдаден и с богат опит

готов да съдейства на всеки клиент

Експертите ни имат задълбочено познание за спецификите на различни индустрии и проследяват всички тенденции на пазара. Силен фокус в обслужването ни е персоналния подход. Екипът ни работи в тясно сътрудничество с клиентите, за да гарантира, че успяваме да удовлетворим всички индивидуални потребности.

Нашият екип

Стефан Николов

управител

Наталия футекова

управител

Тодор Йонков

Мениджър

отдел "Внедряване"

Теодора Ракова

Мениджър

отдел "Поддръжка"

Албена Стоянова

Бизнес консултант

Иван Фърков

Бизнес консултант

Мария Говедарова

Бизнес консултант

Светослав Караколев

Бизнес консултант

Стефани Велкова

Бизнес консултант

Яна Борисова

Бизнес консултант

Индустрии

Производство

В съвременното производство компаниите се стремят да постигнат баланс между повишаването на ефективността и намаляването на разходите. За тази цел е необходимо да използват нови технологии и автоматизация, за да увеличат продуктивността, без да правят компромис с качеството на продуктите. Оптимизирането на веригата на доставки е от съществено значение за осигуряване на навременни доставки и поддържане на оптимални складови наличности.

Търговия

Компаниите, които работят в сектора на търговията се сблъскват с множество предизвикателства. За да бъдат успешни, те трябва да намерят баланс между намаляването на инвестициите в складови наличности и поддържането на достатъчно стоки на склад. Необходимо е постоянно подобряване на обслужването на клиентите, като в същото време трябва да се търсят начини за намаляване на оперативните разходи.

Запознайте се с част от нашите клиенти