ITC Consult представи новата си бизнес концепция на конференцията ERP.net Expo 2019

На 6 юни се проведе първата конференция на Българската софтуерна компания ERP.BG „Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“, на която екипът на Ай Ти Си Консулт взе участие като златен партньор. Събитието се проведе в Sofia Event Center, като високият интерес от страна на гостите оправда очакванията на домакините. Аудиторията надхвърляше 150 души, бизнес обстановката беше приятна и непринудена и темите на разговор спечелиха вниманието на гостите.

Партньорите на ERP.BG представиха пред аудиторията новите си бизнес решения и Ай Ти Си Консулт в лицето на Г-н Стефан Николов предложи новата бизнес концепция на компанията. Новото бизнес персонализирано приложение CRM Box, което беше презентирано е web-базирано решение от клас CRM, което Ви дава възможността да управлявате вашите контакти, срещи и задачи навсякъде, по всяко време от всяко устройство през браузър. Ползите на решението и интеграцията му с EnterpriseOne ERP, предоставят възможността за бърз и лесен контрол на активностите с клиентите, техните профили и контактите с тях в реално време през браузър. CRM Box е успешно внедрен в М Холдинг и клиентите ни вече се наслаждават на удобството, бързата и лесна работа с интерфейса на приложението.  

Ай Ти Си Консулт представиха пред аудиторията възможността за интеграция на решението за Business Intelligence PowerBI с  EnterpriseOne и други системи, които могат да бъдат източници на данни (ERP, бази данни, Azure, онлайн услуги, локални файлове и др.). Чрез PowerBI всяка информация може да бъде визуализирана по най-удобния и интуитивен начин чрез интерактивни справки, с които бизнеса може да получи бърз и  ясен поглед над компанията и възможността всеки мениджър да предприеме най-правилните действия. Нашите настоящи и бъдещи клиенти могат да се възползват от опита ни в бизнес консултирането и ползите от PowerBI.

Облачната услуга Office 365 беше представена като част от общата концепция на компанията, чрез която можете да подобрите организирането, планирането и комуникирането във вашата организация. Г-н Николов сподели, че в днешно време голяма част от бизнеса изпитва трудности във вътрешната комуникация на екипа, сигурното споделяне и едновременната работа с документи между потребители и планирането на задачите. Чрез приложенията Microsoft Teams, Sharepoint и Planner всяка компания може да бъде организирана по един съвременен и модерен начин и да бъде работеща като една единна и организирана структура.

Екипът на Ай Ти Си Консулт се грижеше през цялото време гостите да получат най-правилните и компетентни отговори на въпросите си свързани с бизнеса и новата концепция, която предложи компанията.  

Гост на форума беше и Г-н Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП, който участваше в дискусия с Г-н Иван Аржентински – основател и управляващ съдружник на ERP.BG и някои от гостите, които задаваха въпроси относно новата Наредба Н-18 на НАП. 

Благодарим на екипа на ERP.BG за перфектната организация на конференцията, интересните теми и възможността да запознаем аудиторията с новостите в управлението на бизнеса!

P.S.

и още снимки…