Стефан Николов ще бъде лектор на тема “Прилагане на ефективни Agile практики за успешна реализация на ERP проекти”

Стефан Николов ще бъде лектор на тема “Прилагане на ефективни Agile практики за успешна реализация на ERP проекти”

На 13 февруари (четвъртък) от 18:30 часа в залата на bTalks Agile (София, ж.к. Изток, ул. „Николай Хайтов“ 6, вх. Б, офис 2) ще се проведе безплатно събитие на тема “Прилагане на ефективни Agile практики за успешна реализация на ERP проекти”.

При имплементацията на ERP проекти е от критична важност да дадем на нашия клиент правилното решение за неговите специфични нужди. Agile ни дава необходимите практики и инструменти, за да си гарантираме успех.

Ще дискутираме:

Какви са особеностите на ERP проектите?
Защо ни е необходим Agile подхода при реализацията на ERP проекти?
Прилагане на ефективни Agile практики за реализацията на ERP проект.

Agile като начин на работа предполага принципи, които ако бъдат разбрани и приложени правилно, гарантират успешната реализация на един проект. Но какво всъщност означава един проект да бъде успешен? Определението е само едно – клиентът е получил точно това, от което има нужда, намерили сме правилното решение за неговите нужди или негов проблем. При реализацията на ERP проект намирането на правилното решение за нашия клиент е от критична важност и Agile ни дава практики и инструменти да постигнем точно това.

Сред лекторите на събитието ще бъдат:

Стефан Николов

Стефан Николов е собственик на ITC Consult – първата изцяло консултантска ИТ фирма в Пловдив, която стартира през 2006 г. с цел да бъде мост между нуждите на клиента и доставчиците на информационни технологии. Oт самото си създаване компанията е фокусирана върху оптимизирането на ефективността на информационните структури и повишаване на възвращаемостта от инвестициите в ИТ.

ITC Consult e първата изцяло консултантска IT компания в Пловдив.

Компанията предлага системата за цялостно управление и контрол на бизнеса EnterpriseOne ERP, облачната аналитична услуга Power BI, облачната абонаментна услуга Office 365 и онлайн приложението CRM Box, което служи за управление на отношенията с клиентите.

Мисията на ITC Consult е фокусирана върху оптимизиране на ефективността на информационните структури и повишаване на възвращаемостта от инвестициите в информационни ресурси.

Компанията предлага на българския пазар продукти и услуги, чрез които да подпомага бизнеса, като ефективно оптимизира ресурсите за създаване, съхранение и анализ на информация, улеснявайки бизнес процесите.

Доц. д-р Наталия Футекова

Доц. д-р Наталия Футекова е основател на образователната организация ERP Academy и управляващ партньор на ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер. Съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи. Научните ѝ интереси са в областта на развитието на ERP системите и останалите бизнес софтуерни решения, управлението на бизнеса и внедряването на информационни системи.

Наталия Футекова участва активно в различни инициативи в подкрепа на образованието, културата и предприемачеството. Тя е член на журито на класацията „Новатори в образованието”, както и ментор в преакселератора на Start It Smart, където помага на млади предприемачи да развиват и осъществят своите идеи чрез лични менторски срещи, съвети, стратегически партньорства, предоставяне на ключови ресурси и други.

През 2015 година Наталия Футекова основава ERP Academy – иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и ИТ. Съвместно с Висше училище по застраховане и финанси създават магистърската програма „Бизнес софтуер и ERP платформи“, която е първата по рода си в България, както и първата в Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“.

Доц. д-р Наталия Футекова има две бакалавърски степени – по „Икономика на съобщенията“ и „Счетоводство“, магистърска степен от Университета по национално и световно стопанство (УНСС), специалност „Икономика на съобщенията“ и докторска степен от същия университет със специалност „Приложение на изчислителната техника в икономиката“. През 2016г. получава степен Доцент, а няколко месеца по-късно е наградена за „Академични постижения или лидерство“ от Junior Chamber International – България. Проектът е част от световноизвестния формат The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”). Наталия Футекова получи и номинация за международния формат TOYP.

От 2017 година Наталия Футекова е член на Управителния съвет на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ).

В продължение на 11 години е била главен асистент в катедра „Информационни технологии и комуникации” към факултет „Приложна информатика и статистика” в Университет за национално и световно стопанство (УНСС). Сред курсовете, които е водила там са „Управление на връзките с клиентите“, „Системи за управление на ресурсите на предприятието“, „Информатика“, „Управление на човешките ресурси в ERP“ и „Системи за управление на връзките с клиентите“.

Програма

18:15 – 18:30 часа: Регистрация

18:30 – 19:30 часа: Прилагане на ефективни Agile практики за успешна реализация на ERP проекти

19:30 – 20:30 часа: Коктейл и нетуъркинг

Регистрация

Събитието е безплатно и изисква задължителна регистрация. 30 свободни места.

Направете своята безплатна регистрация тук>>