Клиентите ни:

Всички тези, които искат:

  • Всяка сутрин да имат една грижа по-малко
  • Да инвестират в информационни технологии, а не да харчат своите пари

В списъка от клиенти на Ай Ти Си Консулт са:


andreaАндреа Дизайн ООД развива дейност в рекламния бранш като произвежда широк спектър от рекламни материали. Компанията е лидер в производството на текстилни рекламни материали за външно и вътрешно ползване.


artARTGRES Interior предлага поглед към водещите Италиански и Испански брандове в интериорния дизайн. Те осигуряват индивидуални решения при осъществяване на идеите на клиентите си.


янев инж.Янев Инженеринг предлага прецизна и качествена обработка на листов материал, черна стомана, неръждаема стомана и алуминий.

 


logo_nikorabgМебелна къща “Никора” е лидер в продажбите на Българска корпусна и мека мебел в Североизточна България, като залага на голямо разнообразие на интериорни решения и индивидуално проектиране на кухненско обзавеждане.


kikagrupКика Груп ООД е лидер на пазара за бебешки и детски стоки, който за кратко време успя да набере висока скорост, предлагайки практични, функционални и модерни продукти на младите майки и татковци.


палтексПалтекс EOOД е специализирана в производството на работни облекла и търговията с работни обувки и лични предпазни средства и е част от Паладиум Груп.


рапид

РАПИД КБ ООД е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като CLAAS, AMAZONE, FARWICK, STRAUTMANN, WALTERSCHEID и др. Фирмата има собствени филиали в градовете Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана.


agivaAGIVA е една от най-бързо развиващите се дистрибуционни компании в страната. Дистрибутор са на 14 търговски марки, с водещи позиции в различните сектори на търговията с бързооборотни стоки


veselinzaprqnovВеселин Запрянов ЕТ е един от водещите производители на стоманен черен и горещо поцинкован тел на българския пазар.  Производствената база са гаранция за бързо и качествено обслужване на клиенти в страната и чужбина.


logo_metalsnab

МЕТАЛСНАБ БЪЛГАРИЯ АД е водеща компания в търговията и дистрибуцията на метали и метални продукти в България и страните от Балканския полуостров.


logo-HUSХъс ООД е пазарен лидер в търговията на метали и производството на метални изделия като разполага с широка гама стоманени продукти. Дейността на фирмата е насочена към задоволяване на нуждите от метални продукти в строителството, машиностроенето, последващата преработка и индустриалната техника.


ForchФьорх България ЕООД е официалния представител на немския концерн FÖRCH като предлага на пазара широка гама работни, монтажни и крепежни материали за промишлената индустрия, автомобилостроенето и строителството.


Maniq logoМания Тийм АД  е лидер в търговията с дрехи втора употреба на дребно на българския пазар, на който има десетки франчайз магазина като такива са налични и в Гърция.


Texx team logoТекс Тийм АД е специализирана във внос, сортиране и търговията на едро на дрехи и артикули втора употреба. Стоката се внася от Дания, Швейцария, Канада, САЩ, Холандия, Германия.


Vega-Medical-Logo-retinaВега Медикъл ООД е вносител и дистрибутор на високотехнологична медицинска апаратура и консумативи. Представител е на марките Siemens Healthcare, Loccioni Humancare, MicroVention, Medtronic, Cook Medical, Biosensors.


SS_logo_ Стефани Стил ООД е мебелна фабрика специализирана в производството на мека мебел и цялостни решения за дома – обзавеждане за кухни, спални, детски стаи, антрета и всекидневни помещения. Фирмата предлага както стандартни мебели, така и нестандартни, изготвени по клиентска визия и размери.


alta_logo Алта България ЕООД е водещ дистрибутор на бързооборотни стоки, разделени в 4 основни продуктови групи: хранителни продукти, захарни изделия, храни за домашни любимци и продукти за дома и личната хигиена.


булхарт логоБулхарт ООД развива производство на изделия от велпапе и картон – опаковки, кашони, кутии, разделители и др.


логоКолтек ООД е българо-швейцарско дружество произвеждащо пластмасови, полиуретанови и каучукови дискове за ъглошлайфове, полиращи дискове и полиращи бонета от натурална вълна.


KeiSiEm logoКейсием ЕООД е фирма, специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на решения в областта на информационните и комуникационни технологии за бизнеса и образованието.


stoicheviСтойчеви 57-62 ООД извършва търговска и сервизна дейност със селскостопанска техника. Официален представител на марките Zetor, Unia, Great Pleins.

 


indexТракия Маркет ООД е водеща фирма за търговията с мебели и интериорно обзавеждане, предлагаща богат избор от решения за повишаване на уюта на вашия дом.


биофрешБиофреш ООД е доказан производител на натурална и биокозметика, базирана изключително на основата на естествени съставки. Фирмата предлага своите продукти в магазинна мрежа от над 12 магазина в страната, чрез развита дистрибуторска мрежа, както и чрез износ в над 32 страни по света.


  tuplex_logoТуплекс ЕООД е пазарен лидер в дистрибуцията на плексиглас, поликарбонат, PVC, полиестер, полистирол, полиетилен и други полимери на плоскости, тръби и пръти в Централна и Източна Европа.


стс

СТС Принт АД работи в областта на флексопечата и е фактор на пазара на гъвкави опаковки, предлагайки разработка и производство от идеен проект до готова продукция на едно-, дву- и многослойни опаковки.


http://itc-consult.net/wp-content/uploads/2015/05/mars-armor_logo.jpg Марс Армор ООД е наложил се в световен мащаб производител на бронежилетки за защита от куршуми, осколки и хладно оръжие.

 


alexfishПроизводство и търговия с риба и рибни деликатеси. Вносител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят, както и производител на собствени марки продукти от сьомга.


lunatone_bgЛунатоне БГ ООД развива производство и проектиране на електронни изделия за международния пазар.


austrothermАустротерм ООД – водещ производител на висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от EPS и XPS.

 


logo_powermarkПауърмарк ООД извършва маркетингова и дистрибуционна дейност в сферата на бързооборотните храни и напитки във високоценовия сегмент.

 


 newbagsНю Багс ЕООД извършва дейност по разработване на дизайн, производство и дистрибуция на персонализирани опаковки от хартия и картон. Специализирана в производство на луксозни торби от хартия и картон.


чайкаЧайка АД е водещ производител на опаковки от хартия и картон, на картонени и каширани опаковки с офсетов печат.

 


riton_pПроизводство и търговия с дамска и мъжка конфекция.

 


logo_burgasbeachКонцесионер на Морски плаж „Бургас – Север” от 2011 год.

 


Тони Бад ООД е водеща фирма търговец на едро на тапеtonibadти, килими, самозалепващо фолио, аксесоари за баня и кухненски пособия в България.


logo-destinaciqДестинация България ЕООД е лидер в продажбата и услугите с автовишки и платформи в България.

 


index-gunifalГунифал ЕООД предоставят комплексни услуги за вашия печат и производство, издателска дейност, рекламни и маркетингови проекти.